Talls puntuals i pas alternatiu a la C-61 per obres d'instal·lació de la troncal òptica

Última revisió 01-03-2024 08:35
01/03/2024

El proper 7 de març es procedirà, per part d’Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, a iniciar les obres per passar el troncal de la fibra òptica del CTTI (Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació).

Aquestes obres, pel fet de realitzar-se a la calçada de la C-61, repercutiran a la circulació i provocaran que s’hagi de realitzar pas alternatiu a diferents trams de la carretera, per la qual cosa un carril de circulació quedarà tallat al trànsit.

Els talls es realitzaran entre les 9.30 i les 18 h, per tal de no col·lapsar la via a les hores punta de circulació de vehicles i minimitzar les molèsties als conductors que hi circulin.

Les obres s’iniciaran a l’altura del Pla de Cadellans (inici de la zona industrial) i s’habilitarà com a via alternativa el passeig de Can Jalpí pel carril de baixada de la C-61.

A partir del dilluns 11 de març s’iniciarà el tram des de la rotonda d’entrada al municipi fins a les 4 Carreteres.

Aquestes obres tenen una previsió d’execució de dues setmanes i afectaran en trams de tres-cents metres la via al dia, en el qual s’efectuarà pas alternatiu en els punts on la via no doni per habilitar dos carrils de circulació. El pas dels dos sentits de circulació està garantit cada dia a partir de les 18 h i els dos caps de setmana en els quals afecta el termini d’execució.