Trobada de pràctiques restauratives per a centres educatius a Arenys de Munt

Última revisió 03-05-2023 13:33
02/05/2023

El passat dimecres 19 d’abril es va realitzar una trobada sobre pràctiques restauratives a l’Institut Domènec Perramon, organitzada amb la col·laboració del servei de convivència ciutadana i mediació de l’Ajuntament, l’Institut i l’equip d’EsMediació Gestió Integral de Conflictes.

El taller va comptar amb la presència de l’expert internacional Jean Schmitz. Hi van assistir membres d’equips de direcció i docents de centres d’infantil, primària, secundària, batxillerat i formació professional de les poblacions veïnes: d’Arenys de Mar, Escola Joan Maragall i Institut Els Tres Turons; de Caldes d’Estrac, Escola Sagrada Família; de Canet de Mar, Institut Sunsi Móra, i de Sant Pol de Mar, Institut Sant Pol de Mar, així com tots els centres de la nostra vila: Escola Sant Martí, Escola Sobirans i Institut Domènec Perramon.

El taller va ser un èxit de participació i els assistents van tenir l’oportunitat de viure l’experiència d’un cercle de diàleg, aprenent algunes de les tècniques més comunes de les pràctiques restauratives i compartint les inquietuds dels centres educatius.