Xerrades sobre consells de seguretat ciutadana

Última revisió 11-12-2023 12:20
07/12/2023

Radars, juntament amb l’Esplai Verge del Remei, oferirà dues xerrades sobre consells de seguretat ciutadana el 13 i 15 de desembre a les 10 h, a càrrec dels Mossos d’Esquadra.

El dia 13, a l’Esplai, donaran consells de seguretat sobre els riscos als quals ens exposem en el dia a dia. El dia 15, a l’edifici El Mercat, parlaran dels riscos que tenen les noves tecnologies.

Se centrarà l’atenció en l’ús del mòbil i els nous delictes telemàtics, les estafes més comunes mitjançant el WhatsApp i altres xarxes socials, i es donaran alguns consells sobre quines dades no s’han de facilitar mai a través del telèfon, entre d’altres.

Seran dues xerrades de franc i pensades especialment per a la gent gran o les persones que no estiguin gaire familiaritzades amb les noves tecnologies, però poden ser de l’interès de tothom.

Radars és un projecte comunitari que neix del desig de voler evitar la soledat no volguda en la gent gran. Si hi voleu participar com a voluntaris o fent-vos de Radars, podeu posar-vos-hi en contacte a través del correu electrònic radars@arenysdemunt.cat o, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, al telèfon 937937982.