Radars a la Setmana de la Gent Gran

Última revisió 08-10-2021 14:23
08/10/2021

El passat dissabte 2 d’octubre, dins la Setmana de la Gent Gran, Radars va sortir al carrer amb una jornada festiva dedicada a la seva gent i a tota la gent gran del municipi.

L’aplec, que va tenir lloc a la plaça de l’Església, va acollir un gran nombre de gent de totes les edats, que es va reunir per homenatjar les persones de més edat en la setmana especialment dedicada a elles. Hi va haver música, entreteniment, balls en línia i xocolata amb melindros per a tothom.

A l’acte, al qual van assistir tant representats de la Taula Radars com l’alcalde i la regidora d’Acció Social, impulsora del projecte Radars, també es va voler fer un homenatge a la tasca de les persones voluntàries que hi ha darrere el projecte i que fan possible l’acompanyament i la vinculació de la gent gran a la vida social d’Arenys de Munt.

Radars és un projecte consolidat al municipi, que realitza la seva tasca ininterrompudament des de l’any 2016, i que es va crear amb la finalitat de reduir el risc d’aïllament i d’exclusió social de les persones de més de setanta anys que viuen soles o acompanyades d’altres persones grans, o amb necessitats de suport, incrementant, a més a més, els seus vincles amb el poble.

La jornada va finalitzar deixant molt bones sensacions a tothom i amb ganes de reprendre les activitats que, de manera periòdica, es duien a terme des de Radars i que, arran de la pandèmia, van quedar suspeses. S’espera, però, poder anar recuperant aquestes trobades al llarg dels propers mesos.

Si voleu formar part del projecte Radars com a persones voluntàries, podeu trucar al 649944207 o enviar un correu a radars@arenysdemunt.cat.