Pressupost Participatiu Jove 2018

La Festa de Cap d'Any és la proposta escollida del Pressupost Participatiu Jove 2018

<Pressupost Participatiu Jove 2018

 

El 24 de març va finalitzar el període de votacions del Pressupost Participatiu Jove 2018 amb un total de cinc propostes per votar: Festa Flaixbac, construcció d’un Bikepark, festa de Cap d’Any, cap de setmana cultural i millora dels bucs d’assaig de l’edifici Escorxador. Per poder participar calia tenir entre 18 i 29 anys i estar empadronat/da al municipi. Tanmateix, només s’admetia un vot per persona i cada persona només podia votar un projecte.

La Regidoria i tècnica de Joventut, juntament amb qui va formalitzar la proposta de la Festa de Cap d’Any, organitzaran per aquest proper Cap d’Any una festa per a totes les persones joves del poble. El pressupost serà de 7.000 euros i caldrà fer diverses reunions de coordinació per desenvolupar l’esdeveniment.

L'objectiu del Pressupost Participatiu Jove és apropar al jovent d'Arenys de Munt a la presa de decisions sobre com destinar una part del pressupost de la Regidoria de Joventut i fer-lo partícip en la posada en marxa dels projectes escollits. És per això que l'organització de la Festa anirà a càrrec de la Comissió Jove, tutoritzada per la Regidoria de Joventut.

Votacions Pressupost Participatiu Jove
Infogram

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10-07-2020 11:45