Escola Sant Martí

L'Escola Sant Martí és un centre on s’imparteixen els ensenyaments d'educació infantil i primària. Busca fomentar una educació integral i activa, proporcionant als alumnes unes experiències d'aprenentatge significatives i enriquidores. L'entorn escolar està dissenyat per promoure el treball per ambients, projectes i racons, creant un espai d'aprenentatge vibrant i estimulant per a tots els nens i nenes.

El treball per ambients és una metodologia que permet als alumnes explorar i aprendre a través de diferents espais temàtics dins de l'escola. A més del treball per ambients, l'escola també posa un fort èmfasi en els projectes d'aprenentatge. Els projectes ofereixen als alumnes la oportunitat de treballar de manera col·laborativa en temes específics, investigar, resoldre problemes i aplicar els seus coneixements en situacions reals.

A més dels projectes acadèmics, l'escola també promou una sèrie de projectes centrats en el desenvolupament personal i la responsabilitat social, com són la sostenibilitat, l'anglès, els padrins de lectura, la ràdio, les corals... A través d'aquest enfocament, els estudiants tenen l’oportunitat d'explorar i desenvolupar les seves passions i talents, mentre adquireixen habilitats essencials per a la seva vida personal i professional.

L'equip docent de l'escola està compromès a proporcionar un suport integral als alumnes, creant un entorn segur i motivador que fomenta la seva curiositat, creativitat i independència. A més, es valora la participació activa de les famílies i la col·laboració amb la comunitat local per enfortir els lligams entre l'escola, les famílies i el seu entorn.

En definitiva, l'escola destaca per la seva visió innovadora de l'educació.

Xarxes socials: InstagramFacebook

C. Generalitat, 2 08358 - Arenys de Munt

Secretaria: 937938070

Consergeria: 937937043

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i de 15 a 16.15 h

Imatges

Mapa

Última revisió 2023-07-04 09:20:24