14a Nit de l'Esport

Última revisió 14-11-2023 10:24
14/11/2023

El passat dijous 9 de novembre, dins els actes de la Festa Major d’Arenys de Munt, es va celebrar la 14a Nit de l’Esport. Més de 220 persones van gaudir dels reconeixements als millors esportistes del municipi.

Es va comptar amb la representació de totes les entitats esportives d’Arenys de Munt, així com també amb la presència de l’alcalde, Josep Sànchez i Camps, i el regidor d’Esports, Jordi Maimí i Girbal, a banda de bona part dels regidors del consistori, i com a convidats especials es va comptar amb la presència del Sr. Estanis Fors i Garcia, alcalde d’Arenys de Mar, i el regidor d’Esports d’Arenys de Mar, el Sr. Pau Moret i Hervas.

A banda dels reconeixements als millors esportistes de la vila, es va entregar el premi a millor esportista de l’any.

Els quatre finalistes a millors esportistes de l’any van ser Daniela Aragonès Grau, del Club Patinatge Arenys de Munt, que ha fet una temporada espectacular; l’equip benjamí A d’hoquei del Centre d’Esports Arenys de Munt, campions de Catalunya; l’àrbitre Víctor Garcia Verdura, que aquest any ha ascendit a primera divisió, i Laia Molons Carrillo, del Club Patinatge Caldes d’Estrac, que ha fet una temporada molt destacable.

Finalment, després de les votacions, el premi a millor esportista de l’any va ser per a l’àrbitre Víctor Garcia Verdura.

L’últim trofeu que es va donar va ser el Premi al Mèrit Esportiu, que va recaure en Kim Myung Soo, un reconeixement per la seva carrera al capdavant del Gimnàs Kim Moo, seu del taekwondo a Arenys de Munt.