La Festa de l'Educació es farà a la Sala Municipal per previsió de pluja

Última revisió 07-03-2022 10:24
04/03/2022

La Festa de l’Educació, programada per a avui, divendres 4 de març, de 17 a 19 h, finalment es farà a la Sala Municipal i no a la plaça de l’Església, per previsió de pluja.

L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer l’oferta formativa d’Arenys de Munt abans que els pares i mares puguin fer els tràmits de preinscripció al centre escolar d’Arenys de Munt que escullin per als seus infants. Aquesta festa està especialment adreçada a famílies amb infants que inicien la seva vida educativa o que canvien d’etapa formativa.

Hi participaran tots els centres educatius d'Arenys de Munt: l’Escola Bressol La Petjada, l’Escola Sant Martí, l’Escola Sobirans, l’Institut Domènec Perramon, el CFA Enric Camón i l’Aula de Música AdM.

Hi haurà xocolatada per a tots els infants.

L’Ajuntament dona suport i vol donar a conèixer la qualitat de les nostres escoles a tot el públic, i aquesta festa vol ser un complement a les jornades obertes que organitza cada centre, on presentaran amb més detall els seus projectes educatius. Podeu trobar-ne més detalls en aquest cartell.