La Nit Jove de les Festes del Remei es reprograma al mes de juny

Última revisió 29-04-2022 10:44
29/04/2022

El passat dissabte 23 d’abril s’havien de portar a terme les activitats, previstes dins les Festes del Remei, del Birràrium i la Nit Jove.

Tot i que els models meteorològics de previsió no preveien pluges per a la tarda, sí que hi va haver diverses tempestes, per la qual cosa es va haver de cancel·lar primer el Birràrium i més tard la Nit Jove. Aquesta suspensió es va produir a causa de la tempesta, de curta durada però de molta intensitat, que va descarregar a les 20 h i va fer que l’espai de la carpa i l’escenari ubicats a Can Jalpí quedessin impracticables. A més, els equips tècnics de llum i so també van acabar humits, la qual cosa va provocar que en aquell moment no es pogués garantir desenvolupar l’esdeveniment amb garantia i seguretat.

No obstant això, durant aquests dies s’ha contactat amb la productora dels grups de música per reprogramar la Nit Jove a aquest mateix divendres, 29 d’abril, però els grups no tenen disponibilitat per a aquest dia i, a més, la previsió meteorològica també amenaça pluja.

És per això, i amb la voluntat de tirar endavant el Birràrium i la Nit Jove, que aquestes activitats es reprogramen al dissabte dia 18 de juny.