La Taula per a la Diversitat es torna a reunir aquest gener

Última revisió 19-01-2024 08:20
17/01/2024

La Taula per a la Diversitat es torna a reunir el dijous 25 de gener, a 2/4 de 9 del vespre a Can Borrell, per seguir treballant per un món més igualitari, amb menys discriminacions i violència i per evitar el masclisme i la LGBTIfòbia.

Des del juny del 2021, la Taula ha estat reunint-se mensualment per debatre, idear i dur a terme accions orientades a donar visibilitat a les dones i al col·lectiu LGBTI a través de campanyes, accions i activitats diverses.

Algunes de les campanyes que han nascut de la Taula i que s’han dut a terme han estat la campanya de sensibilització sobre el micromasclisme durant el novembre del 2021, amb la impressió de frases a tovallons i gots; el senyal de l’entrada del poble amb el lema “Lliure, inclusiu i de pau” i la campanya per la igualtat del 2022 als comerços, amb la intenció de fer d’Arenys de Munt un poble més tolerant i respectuós. Durant el 2023 es va iniciar la campanya “T’hi has trobat”, que seguirà en format d’una guia per prevenir les violències masclistes.

En aquesta primera trobada del 2024 es prepararan els actes del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i es treballarà el document amb premisses per prevenir les violències masclistes que s’ubicarà a tots els equipaments municipals.