Nova línia de bus entre Arenys de Munt, Arenys de Mar i l'Hospital de Mataró

Última revisió 24-02-2021 10:28
22/02/2021

A partir de l’1 de març es posarà en marxa aquest nou servei de transport públic per carretera a l’Hospital de Mataró, que incorpora cinc expedicions d’anada i cinc de tornada, cosa que facilitarà la connexió directa amb l’hospital.

El director de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, David Saldoni, ha presentat avui a l’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sànchez, i l’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, un nou servei de bus que connectarà ambdós municipis amb l’Hospital de Mataró, donant resposta a la proposta formulada fa més d’un any pels dos ajuntaments.

El nou servei, operat per Sagalés, estarà format per cinc expedicions d’anada i cinc de tornada, que s’han coordinat per poder arribar al centre hospitalari a les 8, a les 9 i a les 10 hores, i tornar al migdia, abans de dinar. La idea és facilitar els desplaçaments a l’hospital per dur a terme visites mèdiques i/o la realització de proves diagnòstiques, que acostumen a fer-se a primeres hores del matí.

Aquest nou servei públic de transport és el resultat del treball conjunt dels ajuntaments d’Arenys de Munt i Arenys de Mar, que van proposar al Departament de Transports i Mobilitat la necessitat de facilitar a la població dels dos municipis un transport públic que els acosti de forma ràpida als centres hospitalaris.

El servei es podrà utilitzar amb els títols de viatge del transport integrats i l'anada o tornada a Mataró serà considerada una mateixa zona. Sagalés ha destacat i recomanat l'ús de l'app que ofereix tota la informació dels horaris i novetats dels seus serveis. També podeu veure els horaris en aquest document.

Hospital de Mataró
Hospital de Mataró