S'amplien els espais per fer proves de detecció de la COVID-19

Última revisió 09-11-2020 10:03
09/11/2020

L’atenció primària de la Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut compta amb un total de nou punts centralitzats on es realitzen les proves que es fan als contactes asimptomàtics dels casos de COVID-19 positius. A la comarca del Maresme, aquest punt es troba al Casal Municipal de la Gent Gran de Rocafonda, a Mataró.

Atesa la situació actual, amb un elevat nombre de casos de COVID-19, des de la unitat de suport COVID de la Metropolitana Nord s’ha optat per buscar alternatives que vagin més enllà dels espais propis. El fet d’ampliar els punts ha de permetre evitar un augment del temps d’espera per fer-se la prova, així com continuar garantint la seguretat i confort, tant de la ciutadania com dels professionals que treballen en aquests espais. S’estan buscant alternatives per ubicar nous punts a altres municipis.

Tots els nous espais, cedits pels ajuntaments de cada localitat, han estat revisats per garantir que són adequats i que permeten mantenir les condicions de seguretat necessàries, així com una correcta ventilació o la neteja que marca el protocol.

Podeu trobar-ne mes informació en aquesta nota de premsa.

Institut Català de la Salut
Institut Català de la Salut