S'obre el període de sol·licituds per participar al projecte de la Brigada Jove 2022

Última revisió 28-04-2022 13:22
26/04/2022

Del 20 d’abril al 9 de maig s’obre el període de sol·licituds per participar al projecte de la Brigada Jove 2022, finançat per la Diputació de Barcelona.

Enguany s’han canviat diversos aspectes del projecte, com l’edat per participar-hi, que és de 18 a 25 anys, la durada i la jornada del contracte, que serà de sis mesos a jornada completa, i la forma d’accedir-hi, que ja no és per sorteig sinó per requisits i valoració de mèrits (sobretot socials) i entrevista. Tanmateix, a la convocatòria es preveu la contractació de quatre joves. Aquest projecte pretén promocionar la inserció i la capacitació laboral de les persones joves d’entre 18 i 25 anys.

Es podran presentar les sol·licituds a l’OAV (Oficina d’Atenció a la Vila) de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 del migdia i els dijous de 2/4 de 5 a 7 de la tarda. També es poden presentar les sol·licituds a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Arenys de Munt o a les oficines de Correus.

A l’hora de presentar la sol·licitud de la convocatòria, cal adjuntar el model d’instància i la declaració jurada omplerta juntament amb tota la documentació que es detalla a les bases.

Per a més informació, podeu trucar al 93 793 94 36, enviar un correu electrònic a joventut@ademunt.cat o adreçar-vos a l’OAV (Oficina d’Atenció a la Vila, Ajuntament d’Arenys de Munt, rambla Francesc Macià, 59).