Tret de sortida del Circuit de caminades de marxa nòrdica en família

Última revisió 02-03-2022 10:22
02/03/2022

El proper diumenge 6 de març la Diputació de Barcelona donarà el tret de sortida a un nou projecte d’Esports: el Circuit de caminades de marxa nòrdica en família, una activitat no competitiva i a l’abast de tothom que té per objectiu fomentar l’activitat física en espais naturals de la província de Barcelona, a través de la pràctica de la marxa nòrdica.

Collbató serà el municipi que doni el tret de sortida a les caminades. S’anima tothom a formalitzar la inscripció a través del web d’Esports.

El Circuit està format per deu caminades diferents, fruit de la feina conjunta de la Diputació de Barcelona amb deu municipis de la província de Barcelona, que es convertiran en seus de cadascuna de les caminades aquest 2022. Un dels municipis elegits és Arenys de Munt, que realitzarà l’activitat el 18 de setembre d’enguany.

L’activitat està oberta a tota la ciutadania i, principalment, s’adreça a famílies amb infants a partir de nou anys i/o a grups d’amics. Les diferents caminades es faran en diumenge i caldrà fer la inscripció prèvia a través del web d’Esports.

Durant cada jornada estan previstes activitats complementàries a la caminada, com una formació bàsica de marxa nòrdica i un taller educatiu per a infants entre nou i onze anys, així com un taller de jocs infantils en el qual també podran participar infants a partir de sis anys.

Les inscripcions seran gratuïtes i per ordre de formalització, fins a esgotar la disponibilitat de places. El nostre desig és que aquest sigui un “projecte solidari”. Per tant, per completar la inscripció emplacem tothom a col·laborar en la campanya de recollida d’aliments que es realitzarà a totes i cadascuna de les caminades en les quals vulgueu participar.

Es farà préstec de bastons de marxa nòrdica a totes aquelles persones que no en disposin i totes les persones participants estaran cobertes per una assegurança d’accidents.

Per a més informació, podeu visitar aquesta pàgina.