Visita dels Serveis Territorials d'Educació i inauguració de l'ascensor de l'Escola Sant Martí

Última revisió 10-05-2022 09:35
06/05/2022

El passat dijous 28 d’abril, el director dels Serveis Territorials d’Educació al Maresme-Vallès Oriental, Simó López Xirau, va visitar les dues escoles de primària i l’institut d’Arenys de Munt juntament amb l’alcalde, Josep Sànchez i Camps, i la regidora d’Educació, Tònia Vila i Paituví.

A la visita també hi va assistir la directora adjunta, Sisa López Morales, l’inspector d’Educació, Miquel Badia Tobella, i el cap de la secció d’obres, Óscar Pisonero Blasco.

La visita es va iniciar a l’Escola Sant Martí, inaugurant l’ascensor que ha construït el Departament d’Educació per connectar l’edifici històric amb l’aulari de la part posterior. També es va fer una reunió per tractar diversos aspectes, tant de l’edifici com de temes estrictament educatius.

Seguidament es va visitar l’Escola Sobirans i després l’Institut Domènec Perramon.

A tots els centres es va fer un recorregut per les instal·lacions i els equips directius van poder explicar les característiques de l’alumnat, el funcionament dels centres i el treball educatiu que s’hi realitza. Durant la visita també es va poder saludar el professorat i l’alumnat dins les aules de les escoles per conèixer in situ la tasca educativa que s’imparteix als nostres centres.