Aula de Música AdM

Trobada Big BandsL'Aula de Música AdM va néixer l'any 2008 amb l'objectiu de donar formació musical a la vila d'Arenys de Munt.

A l'Aula de Música AdM treballem amb la filosofia de fer que la música sigui assequible a tothom.

Creiem en la música com un llenguatge per gaudir, expressar sentiments, crear bons hàbits i, sobretot, com a eina de comunicació social.

És per això que, a part de les classes individuals d'instrument, on es treballa la tècnica de l'instrument escollit de forma personalitzada, apostem per integrar els alumnes en alguna de les diferents agrupacions musicals de l'Aula; d'aquesta manera, es treballa el llenguatge musical aplicat, perquè els alumnes vagin adquirint coneixements musicals de forma dinàmica i alhora puguin compartir la música amb altres companys i, així, enriquir-se.

Seguint aquesta idea, al llarg del curs es realitzen diverses audicions i actuacions vinculades a la vida social del poble, per tal que els alumnes gaudeixin de tocar en públic i per fer de la música aquesta eina de comunicació i unió en la qual creiem.

Les activitats es realitzen en dependències de l'Ajuntament (Escola Sant Martí i Escorxador) i en un horari extens, que pretén donar resposta a les necessitats de tothom.

Totes les activitats estan conduïdes per un equip de professors d'àmplia experiència i molt qualificats.


Per a més informació, podeu visitar la pàgina de l'Aula de Música AdM.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-07-2023 13:00