Alimentació saludable


La Generalitat de Catalunya, des del PAAS (Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable), informa de les darreres novetats en el marc de Salut amb Fruites i Verdures:
 

És temps de bròquilDe la col·lecció d’infografies i càpsules de vídeo sobre fruites i hortalisses, i en el marc de les activitats de promoció del consum responsable d’aquests aliments, la darrera proposta és És temps de bròquil”. De novembre a gener és el període més important de producció de diferents tipus de bròquil a casa nostra. En la infografia trobareu dades sobre les zones de cultiu, les característiques nutricionals, les formes de preparació i possibilitats gastronòmiques, receptes, estratègies per reduir-ne el malbaratament, etc.

Podeu veure totes les infografies disponibles aquí.

 

 

 

 

Mou-te i menja bé!Mou-te i menja bé! és una guia elaborada a partir de les 20 preguntes més freqüents relacionades amb l’alimentació i la hidratació durant la pràctica física i esportiva en la infància i l’adolescència.

La guia s’orienta als professionals de l’activitat física i esportiva que estan a càrrec d’infants i joves en l’entorn escolar, en les activitats en horari no lectiu, en clubs esportius, etc. i també a les seves famílies. Ens ofereix resposta, amb rigor científic, a les qüestions més freqüents plantejades pels propis professionals. Ofereix un seguit de consells que cal tenir en compte per tal de donar-hi una bona resposta i així desmuntar certs mites sobre l’alimentació i l’activitat física.

Aquesta guia s’ha elaborat conjuntament entre l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

 

 

 

 

Menja, actua, impactaMenja, actua, impacta és una exposició de més de 1000 m2 organitzada per Fundesplai (Fundació Catalana de l’Esplai) a la seva seu del Prat de Llobregat, que ens endinsa en la descoberta del gran impacte que té el sistema alimentari actual sobre la salut de les persones i del planeta. És un viatge provocador i impactant on descobrir com a través del menjar podem promoure un demà més saludable, just i sostenible.

 

 

 

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 07-12-2021 11:57