Campanyes

XIX Setmana Sense Fum

Cartell Setmana Sense FumL'objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o abandonar l'hàbit tabàquic i poder gaudir d'un ambient lliure de fum. El lema és "Viu a sac sense tabac".

És una iniciativa del Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya (ASPCAT) i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), a la qual, en els darrers anys, s'han anant involucrant els col·legis professionals de metges, d'infermeria, de farmacèutics, de psicologia i de pedagogs; la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables, les societats científiques, les associacions contra el càncer i les entitats representatives del món local.

Més informació al web de la Setmana Sense Fum.


 

Exposició: Menja bé, tu hi guanyes!

Exposició 'Menja bé, tu hi guanyes!'Públic: nens i nenes de cicle mitjà i superior d'educació primària.

Objectiu: promoure hàbits alimentaris saludables entre els infants. Ensenyar als infants què és la piràmide alimentària, que coneguin com es classifiquen els diferents tipus d'aliments i quina és la millor manera de combinar-los. També s'incideix en la importància dels hàbits higiènics, l'activitat física i el descans, tot plegat amb la finalitat de promoure un estil de vida més saludable.

Més informació en aquesta pàgina del web de Diputació.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10-07-2020 14:32