Activitats solidàries per a la Marató de TV3

Última revisió 15-12-2023 11:03
12/12/2023

Del 15 al 17 de desembre i més enllà, tindran lloc a Arenys de Munt diferents activitats solidàries per a la 32a edició de la Marató de TV3, que se celebrarà el diumenge 17 de desembre i aquest any va dedicada a la salut sexual i reproductiva, amb el lema “La Marató que dona llum”.

Els actes seran els següents:

  • El divendres 15 de desembre, a les 16.30 h a la plaça de l’Església, es faran tallers de les AFA de l’Escola Sant Martí i l’Escola Sobirans, xocolatada i inflables de Voluntaris per Arenys de Munt i tallers de la Colla de Geganters.
  • El dissabte 16 de desembre, de les 11 a les 12.30 h a la plaça de l’Església, hi haurà venda de centres de Nadal de Voluntaris per Arenys de Munt, ball de country amb el Grup Country Arenys i paella popular (per emportar) de les cuineres de l’Eixample. El preu del plat d’arròs serà de 7 euros i els tiquets es vendran a l’Esplai Verge del Remei de manera anticipada. Caldrà dur plat o carmanyola. Aquest mateix dia, d’11 a 13 h, l’Escola Sobirans farà el seu Pessebre Vivent. Al camp de futbol, el CEADM vendrà ponsèties.
  • El diumenge 17 de desembre, de les 12 a les 13.30 h a la plaça de l’Església, hi haurà venda de centres de Nadal de Voluntaris per Arenys de Munt i una actuació de l’escola de dansa Aïna Dance Studio. A les 16 h, a la Sala Municipal, es farà una quina per a la Marató dins la Festa de Prenadal de l’Esplai Verge del Remei. Aquest dia, el CEADM també vendrà ponsèties al camp de futbol.
  • El dissabte 30 de desembre es farà el primer Pessebre Vivent Popular d’Arenys de Munt, de 18 a 21 h al parc de Can Jalpí, els diners recaptats del qual seran per a la Marató.
  • El diumenge 14 de gener, al Centre Moral, Rau Rau oferirà l’espectacle infantil Bubbles in the Air, amb l’Associació Cultural Un Toc de Festa, part de la recaptació del qual anirà per a la Marató.

A banda de tot això, l’Institut Domènec Perramon també hi ha col·laborat amb la recaptació de la quina que va fer l’1 de desembre.

Podeu trobar-ne més detalls en aquest tríptic.