Ja es poden votar les propostes del Pressupost Participatiu 2023

Última revisió 04-07-2022 08:11
30/06/2022

El passat mes de maig, l'Ajuntament va posar en marxa la nova campanya adreçada a la ciutadania per tal de donar veu i vot als veïns i veïnes d'Arenys de Munt en la presa de decisions que afecten els pressupostos municipals i decidir a què es destinaran 100.000 € durant el 2023 i 2024.

Es van poder presentar propostes en línia i a través de butlletes de paper fins al 5 de juny de 2022. Les propostes van ser avaluades pel Consell del Poble i es van classificar 63 propostes.

De les 63 propostes, 14 són relatives a l'àrea d'Urbanisme, 12 d'Espai Públic, 7 de Cultura i d'Educació, 5 de Sostenibilitat, 3 de Medi Ambient, Esports, i Entitats, 2 de Seguretat, i 1 d'Acció Social, Feminisme, Habitatge, Joventut, Participació, Promoció Econòmica i Salut.

S'ha allargat el termini de votació i les propostes es podran votar fins al 10 de juliol. Es poden votar totes les propostes que es desitgi, d'una mateixa àrea o de diferents. Es pot votar en línia a través d’aquest enllaç o en persona a l'OAV, l'Esplai o la Biblioteca. A la votació hi pot participar qualsevol persona major de setze anys resident a Arenys de Munt.

Podeu obtenir tota la informació relativa a les fases del procediment, el procés de votació i els criteris per elaborar les propostes en aquest document. També podeu veure el Reglament de Participació Ciutadana i el tríptic.