Entitats


En aquesta secció podeu trobar les diferents entitats que hi ha a Arenys de Munt i informació relativa a com crear-ne una i com donar-la a conèixer:

Entitats d'Arenys de Munt

CREAR UNA ASSOCIACIÓ:

Per tal de poder operar com a entitat, cal haver creat l'associació/entitat. Per saber els tràmits i requisits necessaris per crear una associació, us podeu adreçar al web de la Generalitat de Catalunya:

Entitats - Generalitat de Catalunya

Si el tràmit per donar-se d'alta al Registre d'Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya es fa en línia, s'aplica una reducció d'un 50%. A més, aquí podreu trobar alguns dels documents necessaris.

Posteriorment, i per tal d'operar a Arenys de Munt i poder gaudir dels beneficis/ajuts per a entitats, caldrà registrar-se al Registre Municipal d'Entitats (tràmit gratuït). Segons determina l'art. 18 del Reglament de Participació Ciutadana, caldrà aportar, a més del comprovant d'inscripció en el Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya, la següent documentació:

  • Estatuts aprovats
  • Càrrecs designats i número de socis
  • Pressupost de l'any
  • Activitats a realitzar

Caldrà tenir aquestes dades contínuament actualitzades, essent obligació de l'entitat comunicar qualsevol canvi que es produeixi a l'Ajuntament.


Per a més informació:

participacio@arenysdemunt.cat

 

PROCEDIMENTS

 

DOCUMENTACIÓ

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10-09-2020 14:43