24 de maig, propera trobada de la Taula per a la Diversitat

Última revisió 23-05-2022 08:14
20/05/2022

El 24 de maig es farà la propera trobada de la Taula per a la Diversitat, a 2/4 de 9 del vespre a Can Borrell.

La Taula per a la Diversitat es va iniciar el juny de 2021 com un espai obert de trobada per a totes aquelles persones que desitgin participar a idear accions i campanyes orientades a diversos objectius, tots ells relacionats amb el col·lectiu de dones i el de LGBTI+:

  • Donar visibilitat a les dones i al col·lectiu LGBTI+.
  • Prevenir la intolerància, la violència i el masclisme.
  • Rebutjar i denunciar la violència i el masclisme.
  • Sensibilitzar a favor de la tolerància, del respecte i de la llibertat de les persones.

Les trobades són espais de reflexió i d’aportació d’idees, on entre totes consensuem els objectius i les accions que afavoreixin la seva consecució.

Algunes de les accions que han sorgit de la taula han estat la campanya del micromasclisme per la Festa Major de Sant Martí 2021 i el manifest del 8 de març de 2022, Dia Internacional de les Dones. Actualment s’està treballant en l’elaboració d’una falca reivindicativa i una campanya en perspectiva de gènere als comerços.

Si us preocupen les persones, si teniu ganes de fer la vostra aportació per a un poble millor, més tolerant, on hi hagi respecte per la llibertat de cadascú a ser com és, us convidem a venir-hi i dir-hi la vostra. Per un Arenys de Munt lliure, inclusiu i de pau.